Melyik hardver jobb?
Netbookot szeretnék venni és két gép között vacilálok. Az egyik:
Processzor: Intel Graphics Media Accelerator 3150
Videókártya: Intel Graphics Media Accelerator 3150
A másik:
Processzor: AMD C-50 Dual-Core (1.00 GHz, 1024 KB)
Videókártya: AMD Radeon HD 6250
Sima Windows 7 Startert szeretnék majd rárakni. Könnyen fog vele működni?
Valamit félreértettél, olyan processzor, hogy Intel Graphics Media Accelerator 3150 nincs.
Ha a netbook, akkor én az AMD vonalon gondolkodnék, multimédiában sokkal erősebb.
Ezeket a gépeket általában előretelepített starterrel szokták árulni, de lehet van oprendszer nélkül is.
A könnyű alatt mit értesz?
Igen, tényleg elírtam.
Ez a proci: Intel Atom N455 (1,66 GHz, 512 kB)
A könnyű alatt pedig azt értem, hogy gyorsan betöltődnek-e az alkalmazások, filmek szaggatnak-e, egyszerre több program futtatása ( például böngésző és zene lelassítja-e nagyo?) ? Ilyen dolgokra gondoltam
A processzorok teljesítménye az atomnak jobb a magasabb órajel miatt, viszont az AMD videóvezérlője fényévekkel jobb megoldás, full HD(youtube is) videókat simán viszi.
Természetesen ezek nem erőgépek, de átlagos használatra azért elég, böngészés, zenehallgatás, skype, videózás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!