Egy laptop ami most 200 000 Ft 1-2 év múlva mennyi lesz?
azért attól is függ, h milyen márka, mit tud, de egyébként még azért is nehéz megmondani, mert nagyon gyors ütemben fejlődik a számítástechnika, és így nem tudhatod, h mennyire fog új dolog kijönni a laptopknál.
Illetve függ attól is, hogy a gazdasági válság enyhül-e és milyen lesz a pénzügyi helyzete az embereknek.
Egyébként a 60-80e kb találó lehet
Kicsit félreértettetek,mert én újon gondoltam h.mennyit fog érni.Egy példa:adott ez a laptop:
Most kb 200 és az érdekel h.1-2 év múlva mennyi lesz ez,vagy ez a teljesítmény.
Ezt a laptopot, vagy hasonló tudású gépet, cirka két év múlva nem fogsz kereskedelmi forgalomban újonnan kapni. A tudása most sem felsőkategőriás, csak átlag, azért kerül ennyibe, mert nem acer, ahnem lenovo.
Hogy két év múlva mennyiért fogsz kapni egy éppen aktuális normál képességű noteszgépet, azt nem nagyon lehet megmondani, függ a számítástechnikai piac alakulásától, az inflációtól, az akkori gazdasági helyzettől.
08:04 vagyok
elég félre érthető a kérdés.Amúgy biztos hogy sokkal kevesebbet de akkora már nem érdemes megvenni mert elég "elavult"lesz és nem is biztos hogy addigra fogják gyártani és esetleg csak használtan tudsz venni.De ha most 200 akkor 1-2 év múlva biztos hogy újonnan 100-150 használtan sokkal kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!