Bírja a tápom? (túl rövid. )
Sziasztok!
Most vennék egy új videókártyát viszont nem tudom hogy a tápom mennyire bírja. Szerintetek?
Processzor: AMD Sempron 3000+ 1.81GHz
HDD: Seagate Barracuda Barracuda 7200.7 80011 80GB
Táp: FSP250-60GEN
Mostani videókártya: MSI RX9550
Amit szeretnék videókártya: [link]
A régi VGA csatlakozással szeretném a monitorhoz kötni. Előre is köszi a segítséget.
Szerintem simán. A fogyasztás nagyon egy szinten mozoghat, vagy még alacsonyabb lehet, mint a mostani.
Viszont cserélni csak az UVD miatt érné meg, de ha bele gondolok, hogy a kártya árát egy kicsit megpótolva vehetsz egy ilyet:
A csere értelme így is konvergál a nullához.
Valószínűleg élvezhetően a 3450-nel sem fog.
Én is voltam hasonló helyzetben, amikor egy 9600PRO-val akartam Medal of Honor Airbor-ozni. Tapasztalatból mondom, hogy nem éri meg egy ilyen öreg gépet foltozgatni. Főleg játékra nem.
Olyanon nem gondolkoztál hogy APU proci integrált grafikával? FM1 socket és még DualCore prociban(6450-6550D) is olyan van hogy Skyrim-et! játszol DX11-ben.. Nem álligatsz semmit rajtuk és a legújabb Formula, call of duty minden megy. Én is csóri vagyok, ezt vettem használtam de nem bántam meg! :) Hihetetlen:
Na:
1.) Ha nincs extra csatlakozója a tápra és elég neki az alaplap áram,a akkor nemgond
2.) Mivel újabb chipre cseréled aminek már alacsonyabb a fogyasztása(kivéve a Radeon 5xxx széria ami legenda kártyák), akkor nemgond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!