Johnye84 kérdése:
Erről a memóriáról mi a véleményetek? Csak mert elég jó áron van és hajlok rá, hogy megvegyem.. Csak ezt a márkát nem ismerem
Figyelt kérdés
Good Ram 2GB
(GR800D264L5/2G)
Asztali számítógép
Típus DIMM
Memória típusa DDR2
Kapacitás 2 GB
Működési Frekvencia [MHz] 800
Késések 5 CL
Feszültség [V] 1,8
Hűtés nincs
128Mx8
Építése aranyozott
ECC hibajavító nem
Meghatározása PC2-6400
2012. máj. 16. 19:43
2/5 alex25 válasza:
goodram lengyel memória cég, meg lehet venni nem rossz márka.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen csak az a fura, hogy 1004 forint. Most vagy elírták, vagy nem tudom.....de rendelésnél is ugyanennyit ír ki.
erről van szó: [link]
2012. máj. 17. 07:55
4/5 alex25 válasza:
Megnéztem, szerintem elírták mert láttam én is 2 gigát 700-ért 2x2-t meg 7600-ért
5/5 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem náluk e-mailba......azt írták, hogy utána néznek és válaszolnak.....ez volt tegnap délután. Szerintem csak szimplán átverés :) nembaj, megrendeltem......kiszállításnál minden kiderül
2012. máj. 18. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!