Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gigabyte NVIGIA Geforce GT520...

Hegyi kérdése:

Gigabyte NVIGIA Geforce GT520 as videókártyámmal lenne problémám tudnátok e segíteni?

Figyelt kérdés
Gigabyte NVIGIA Geforce GT520 videokártyám van amit fél éve használok windows Xp n elszántam magam és felraktam a windows 7 professional x64 et raktam fel később a videokártyámat telepítettem azt írta ,hogy sikerült a telepítés újraindult a gép.Rákötöm a monitort és nem hozza be a képet. Légyszíves segítsetek nagyon fontos lenne....

2012. máj. 15. 20:13
 1/6 anonim válasza:

Lehet hogy nem bírja azt a felbontást ami a monitornak kell vagy amilyenre be van állítva.

Esetleg drivert frissítsd, ha ez se segít akkor vegyél egy erősebb videó kártyát.

Bár nem biztos hogy a videókártya a rossz lehet hogy a monitor.

2012. máj. 15. 22:13
 2/6 A kérdező kommentje:
de eddig működött ezzel a monitorral meg minden jó volt csak ahogy a win7 et felraktam úgy nem....
2012. máj. 15. 22:23
 3/6 anonim ***** válasza:
mert lehet hogy a win7 magasabb felbontást akar beállítani mint amit a Monitorod bír próbáld ki egy másik Monitorral
2012. máj. 16. 14:23
 4/6 A kérdező kommentje:
ugyanaz van ha másik monitorral próbálom feltelepítem rácsatlakoztatom nincs kép újraindul és még mindig nincs kép
2012. máj. 16. 21:40
 5/6 anonim válasza:

Akkor a videókártya a gyenge.

Vegyél szerintem egy nvidia gtx 460 vagy 560.

De az a lényege hogy mennyi a maximális felbontása.

Bár az is lehet hogy win7 bár ez kizártnak tartom hogy mivel elég elavult típus a videókártyád nem ismeri fel bár ez szerintem kizárt.

2012. máj. 16. 22:12
 6/6 A kérdező kommentje:
érdekes pedig xp nagyon faszán működik és a dobozára is az van írva ,hogy kompatibilis windows 7 re
2012. máj. 16. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!