Összerakattam egy gépet mit gondoltok róla? (már megrendeltem) Már körbekérdezgetttem egy csomó fórumon és ezt állítottam össze! (lentebb)
2012. máj. 15. 19:26
21/24 anonim válasza:
Miben lenne jobb a G620, azon kívül, hogy magasabb az órajel? Egyébként nem ugyanaz az árkategória, de ha már játékra építek gépet, akkor min. i3 2100.
22/24 anonim válasza:
"Miben lenne jobb a G620, azon kívül, hogy magasabb az órajel?"
Istenem, olvassál már vissza 2 választ. Leírtam... Amúgy meg ezt ne nekem mondd. A kérdezőnek van csak ennyi pénze. Az a +10ezer meg nem kis pénz. Meg ha most ráköltene +10 ezret egy i3 miatt, felesleges, mert nagyon VGA limites gépe lenne, és nem lenne sokkal a helyzet, mint a G630-cal, sőt... Akkor lenne értelme i3-mat vennie, ha még a VGA-ra is ráköltene egy tízest... Az meg már 20k.
23/24 anonim válasza:
Amúgy meg nincs miről beszélni, a kérdező már megrendelte a gépet...
24/24 A kérdező kommentje:
köszönöm és amugy nagyon jól muzsikál a gépem!!!
2012. máj. 17. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!