NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X videókártyához keresnék illesztőprogramot. Nem tudnátok linkelni egyet? Kicsit bővebben lent.
Figyelt kérdés
Haló, az a helyzet, hogy nekem van egy "NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X" videókártyám, de csak az alap "Plug and Play Monitor"-om van.
Ezzel nem is lenne gond, de:
Letöltöttem a Minecraftot (az 1.7.3-at) és azt írja: Rossz az illesztőprogram a videókártyához, frissítse! - ez oké is lenne, de nem frissíthető.
Szóval elkezdtem keresgélni illesztőprogramok után, viszont még az NVIDIA honlapján sem találtam megfelelőt.
Kérlek benneteket, hogy írjatok egy linket egy olyan illesztőhöz, ami jó ehhez a videókártyához és a Minecrafthoz is.
Előre is köszönöm!
2012. máj. 15. 18:59
1/5 anonim válasza:
Írd le az illesztőd verziószámát .
2/5 anonim válasza:
Ja ? meg az oprendszered . Azt is , hogy hány bites .
3/5 A kérdező kommentje:
Az oprendszerem: 32-bites Windows XP.
A Plug and Play Monitor az egy alap illesztő, amit nem lehet frissíteni, így szerintem az 1.0-s.
2012. máj. 15. 19:38
4/5 anonim válasza:
Windows 98 módba futtasd mennie kell. Ha nem szólj.
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!