BF3-hoz a procit,a ramot,és a videokártyát kéne cserélni.De akkor már mehetne egy 64 bites win szóval azt is.Lag mentes játékhoz pedig a netet cseréld le egy gyorsabbra.
2012. máj. 15. 15:44
2/8 anonim válasza:
Tápod milyen?
2012. máj. 15. 15:47
3/8 Csiß válasza:
Ja ige.Szerintem azt is cserélni kell majd.:)
2012. máj. 15. 15:48
4/8 anonim válasza:
Az a fura, hogy a Battlefield 3-hoz elvileg 2,4 GHz órajelű Core 2 Duo a minimális követelmény. Radeon 4600-ról meg nem is hallottam, csak 4670-ről vagy 4650-ről. Szerintem mind a processzor, mind a videókártya kevés az új játékokhoz. A mamória is szűkös.
2012. máj. 15. 15:50
5/8 anonim válasza:
Az E2180 láttán felmerül a kérdés, hogy milyen alaplapban lehet ez a bizonyos proci? Ez egy második generációs kétmagos processzor, általában 945-ös vagy 965-ös lapkakészlet mellett szoktak felbukkanni, ami még a legfrissebb BIOS-szal sem támogat minden LGA775-ös procit.
2012. máj. 15. 15:56
6/8 anonim válasza:
Nagyon szép grafikához teljesen új gép kell. Kolompár A.: A HD4600 gondolom a HD46xxre utal, tekintve, hogy a catalyst így írja ki pl.: AMD Radeon HD 6900 Series, nem pedig HD6970
2012. máj. 15. 16:30
7/8 A kérdező kommentje:
Igen:) Pontosan néztem meg milyen pontosan a sorozatszáma:)
Persze teljesen új gépet építek semmi sem marad meg a régiből, csak kiváncsi voltam melyikbe kellene több pénzt fektetni, és miből elég a kicsit olcsóbb megoldás de most a pénz nem jelent nagy akadályt:) Köszönöm a válaszokat
2012. máj. 15. 20:43
8/8 A kérdező kommentje:
És nem a nettel van probléma:) Pl. Operation Firestorm: Ha ott repkedek ahol nincs sok dolog azaz, épületek, vagy nagyobb texturával rendelkező dolgok akkor szépen megy, ahogy beérek az előbbi zónába akadozik. Sőt néha maga a fegyver is eltűnik, a járás is sík tiszta lesz, szóval nem izeg mozog az ember hanem mintha gurulna. Nem ritka hogy eltűnik beakad VAGY meg sem jelenik a sightom..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!