Mennyit számít játéknál a vinyó fordulatszáma? 7200 vagy 5400
1 TB-sat veszek,ha a régi bedöglik./Még bírja szerencsére/
Azon aztán minden lesz.Torrent,film,játék,program.
Szimpatizálok az SSD-vel oprendszer tekintetében,de még nem láttam működés közben,így nincs konkrét meggyőződésem róla ,hogy ennyi pénzért nekem biztos,hogy kell.Nekem a vírusírtó ,ami nagyon lassan készül el.Bekapcsolom a gépet és míg betölt megmelegítem a kávémat.
SSD hatalmasat gyorsít az oprendszeren, miután megvan, el sem tudod képzelni, hogy azelőtt hogy tudtál nélküle létezni XD
Én is most csúsztam le egyről, vadászom a következőt, szvsz. még egy 32 gigás is elég, ha csak a rendszernek kell, nagyon megéri.
Nagyonn élettartalom? :D Gyerekeeek naa, 10 év után is megy a HDD ha nem nyírod ki. Hamarább azért cseréled le mert nagyobb HDD kell már. Ennyi
A fogyasztás pedig tényleg kevesebbet eszik akár 2W-tal! Fuuu most már vagyont megspórolsz.. Ez kb 120FT többlet kiadást tartalmaz ami viszont játék loadingnál ki idegeskeded :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!