Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a laptop szerintetek jó...

Ez a laptop szerintetek jó ár- érték arányban?

Figyelt kérdés

[link]

Egyetemre kellene igazából, de szeretném megkérdezni hogy esetleg játékra is alkalmas lenne pl elfutna-e a transformers war for cybertron? Vagy az ehhez hasonló játékok? A válaszokat előre is köszönöm.

2012. máj. 14. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Ár-érték arányban "aránylag" megfelelő! Egyedül a proci az ami nekem szemet szúrt. Annál szerintem erősebb kéne mert azért játékok szempontjából az igen lényeges. Szerintem ha hosszú távra akarsz venni akkor nézz egy olyat amiben erősebb proci van. pl: i3 3.33Ghz.
2012. máj. 14. 13:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnál ajánlani egyet-kettőt :)
2012. máj. 14. 13:41
 3/3 Berti_92 ***** válasza:

csak vigyázz a prociknál, mert ehhez a videókártyához (gt 520) még sok is ez az i3-as :) ezt a játékot meg pont ismerem, simán elfut max beállítások mellett még a 520-on is:)

Ha azonban csinoszlni akarsz az ár/érték arányon, akkor inkább nézz egy 540-es kártyával rendelkezőt csak ne samsungot vagy sony meg dellt, hanem mondjuk MSI-t, vagy PackardBellt, esetleg Asust v Acert :)

2012. máj. 14. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!