Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek milyen hardvereket...

Szerintetek milyen hardvereket vegyek?

Figyelt kérdés

A lényeg az lenne hogy lenne 100e új gép összerakására.

Viszont a mostani gépemben van egy 500W-os Chieftek táp, egy 320GB Sata2 7200RPM Samsung HDD és egy Sapphire radeon hd4850 512 GDDR3-as vga.

Ebből gondolom a táp meg a hdd jó lenne az új gépbe is.

A kérdés végül is az lenne, hogy hogyan járnék jobban, mármint ha a hdd-n és a tápon kívül mindent cserélek, vagy alaplap+proci+memória csere és egyenlőre maradna a vga, amit később cserélnék. Inteles és amd-s megoldás is érdekelne. A lényeg hogy ennyi pénzből mit lehetne kihozni?

2012. máj. 14. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Kevés pénzes vonalon mindenképp AMD vonalon indulj el.

A táp és HDD teljesen jó.

Mik az elvárások a géppel kapcsolatban? Új legyen vagy használt?

2012. máj. 14. 10:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Új cuccokból akarom összerakni.

Nézegettem már én is hogy miket lehetne kihozni, pl:

inteles oldalon egy i5-ös proci egy jobb alaplappal meg kb 8GB memóriával, és később vga csere, vagy egy i3-as proci egy kisebb alaplappal, meg 4gb memórával meg mondjuk egy 6850-es vga-val.

csak a hátulűtője a későbbi vga cserének hogy nem tudom mikor és mennyi pénzem lesz rá.

2012. máj. 14. 10:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak játszani nyugodtan nézz egy x4-es v x6os phenomot, nem fogsz különbséget észrevenni és sokkal olcsóbb, ahhoz mehet egy 6850 egyből.

Pl. 955 phenom II X4 vagy 1055T x6

ASrock 890Gx Extreme 3 vagy 970 Extreme4

4 giga ram

MSI Radeon 6850

Játszani tökéletes, az alaplapból ha még spórolni kell, lehet 870-es, 880as is, azon nem lesz crossfire.

2012. máj. 14. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!