Ceri kérdése:
Mit tudtok erről, próbáltátok? Van 1 hibrid alaplapom: AGP+PCIe -es. Van 2 ATI Vga, egy agp 9600, és egy újabb 4670-es. Ha mindkettőt berakom a gépbe működni fognak? Ha a Bios-ban kiválasztom, hogy melyik menjen, vagy összeakadnak a driverek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 06:12
1/6 anonim válasza:
nem tudod mind2-t használni, vagy agp, vagy pci-e.
sőt, még a két drivert sem tudod egyszerre felrakni, valamelyiket le kell törölnöd
2/6 A kérdező kommentje:
Ez biztos, mert én is ettől féltem.
Köszi
2009. jún. 26. 07:43
3/6 anonim válasza:
Inkabb azt mond meg, melyik alaplap ez. :) Erdekel.
4/6 A kérdező kommentje:
Alaplap neve ASRock ALiveDual-eSATA2
Am2+ os , 1-2 éves típus. Én tavaly vettem.
2009. jún. 26. 11:58
5/6 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy miért akarnál egy dx9-es és egy dx10-es kártyát együtt használni, ha az utóbbi mindent tud, amit az előbbi, sőt.
Az eddig hozzászólóknak igaza van, nem fog menni a kettő együtt.
6/6 A kérdező kommentje:
Csak mert nincs HDMI-s tv-m, a jobbik kártyámon meg olyan kimenet van. Az átalakító meg 10 ezres tétel.
2009. jún. 28. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!