400w elég vagy kell az 500?
Gépfrissités előtt vagyok
ezeket frissiteném benne:
Processzor
Alaplap
Ram
Táp
erre gondoltam:
fx 4100 v 4170
asrock 970 extreme 4
Kingmax DDR3 1600MHz 8GB Kit ( [link]
1,500al drágább v kevesebbel mint a többi ilyen egyszerűbb modul és a honlap szerint elég sok előnye van a többivel szemben)
A tápon gondolkozok elég lesz-e a 400as vagy 500as kell?
Márkákamikben gondolkozok:
FSP Enermax CM Chieftec esetleg Be queit!
a táp váltáson azért gondolkozom mert most 1 fsp 250es van a gépbemn vagy lehet 300 mind1 kicsi és régi nem bizok rá uj hardvert.
A VGA-m azt nem cserélem egyelőre ATI ASUS EAH 4850 512MB GDDR3 256 bit
Viszont a jövöben szeretnék frissiteni vga-t is 1 Sapphire hd 7850re max(e felé nem mennék mert a keret ennyit tesz ki)
Szoval egyelőre 1 HD 4850 de még a nyáron 1 7850
ehhez kellene táp. Na de melyik? 400 v 500? azokon belül milyen márka és széria?
Látom nem volt még sok tápod, nekem volt mindegyik, tapasztalatból írtam.
A chifit ha elkezded terhelni, bizony elkezd búgni, főleg hogy a ventije egy hulladék.
A Be Quiettel csinálhatsz akármit, ameddig nem léped át a névleges teljesítményét, az nem lesz hangos.
FSP hangban erős középmezőny.
Az Enermaxból ha egy 430asat veszel és nem építesz dual vga-s rendszert, simán elég bármeddig.
Én csak annyit látok, hogy most se fogod fel a dolgokat.
Speciel enermaxtól is vehetsz szart, nanx, cylops. Azzal meg aztán minden lesz, csak nem leszel el. Ha halk táp kell, vadássz egy CX400-at. Amúgy mint írtam egy gyártót egy táp széria alapján nem lehet besorolni, hang stb..szempontjából, ezt fogd már fel.
Alex köszi az infot
Kiváncsiságbol azért érdekelne hogy az i5el mi veszio fel a versenyt amd részről csak ugy összehasonlítás képpen ár és telsesítményben hogyan viszonyulnak egymáshoz
azokrol már néztem teszet meg is tetszett de az áruk combosabb
köszi a helpet ment a +zöld
egy utolsó kérdés
az i5re kell hűtőt venni? mármint letudja normálisan hűteni?
hangos esetleg?
Mégis mi a baj a CX400-al?
A libertyre rátérve, nem tudom, hogy vagy vele, de én nem rajongok a kb 6 éves koncepciókért. Hogy őszinte legyek lassan az enermaxot el is lehet felejteni hazánkba. Egyrészről a konkurencia is gyárt olyan jót(SS, Delta), és erősen túlárazott is.
köszönöm a válaszokat.
További szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!