Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gond lenne a HDD-vel?

Gond lenne a HDD-vel?

Figyelt kérdés
2 vinyó van a gépemben, egy régebbi és lassú, és egy nemrég kicserélt új és gyors. az op rendszer a régin van, és a gép emiatt lassú is, viszont ha áttelepítem az újra, folyamatosan lefagy a gépem :/ az új garanciális volt, ezért elvittük és elvileg ki lett cserélve (bontatlan zacskóban volt) mert metszetek voltak benne. De ha ez egy teljesen új vinyó, miért fagy le mégis a gép, ha azon van az op rendszer?

2012. máj. 13. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogyan tetted át?

Tükrözted a vinyót, vagy egy friss telepítés volt?

2012. máj. 13. 14:13
 2/4 A kérdező kommentje:
mikor megkaptam még unokabátyáméknál megformáztuk, aztán csak bekötöttem a gépbe a másik mellé, majd 1 hét múlva újratelepítettem az op rendszert az új vinyóra, de mivel folyamatosan lefagyott visszaraktam a régire
2012. máj. 13. 14:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Akkor a rendszer az egyiken van és a fájlok a másikon?
2012. máj. 13. 14:38
 4/4 A kérdező kommentje:
pillanatnyilag így van, mert az öregebbi vinyó 75gigás, feleslegesnek láttam kettészedni, így most azon van az op rendszer és a programok, az újat ami 250gb meg használom adat tárolásra. de mikor a 250-esen volt az op rendszer, csináltam egy 50gb-os patríciót amin a windows volt, a maradék 200gb meg maradt a játékokra, filmekre stb...
2012. máj. 13. 14:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!