67% CPU használat "alapjáraton"?
Sziasztok!
Ma játék közben azon kaptam a gépemet, hogy szaggatnak rajta a játékok. Gondoltam, hogy csak a vírusírtó miatt van, így kilőttem. De sajnos továbbra is szaggattak a játékok.
Ma megnéztem Feladatkezelőben a CPU igénybevételét, és már akkor is, ha csak az Asztalon vagyok 67%-os a használat.
Letöltöttem a GIGABYTE EasyTune 6 programját, mert az egyenként mutatja a magokat. A követezőt vettem észre:
1. mag 2607MHz (állandó)
2. mag 1009MHz (sajnos ez is állandó, de nem hiszem, hogy így kéne lennie)
Processzor: AMD Athlon X2 5000+ (2.6GHz)
GIGABYTE alaplap
Még ezt megelőzően kipróbáltam egy overclockoláshoz való programot, de a beállításokat nem mentettem el rajta, magyarul ugyanúgy az eredeti állapotban kéne lennie.
Kérlek segítsetek, hogy tudnám helyre hozni!
Na friss példa:
Gépem:
AMD Athlon X2 5000+ (2.6GHz) CPU
ATi Radeon HD4850 GDDR3 512MB
4GB RAM
és 100%-os CPU használat mellet szaggat a !GTA San Andreas!
Na megoldódott szerencsére, csak újra kellett raknom a gépet (ismét), meg a BIOSban mindent visszaállítottam eredeti állapotába.
Az EasyTune-t meg olyan messzire elkerültem amennyire csak lehet, így tehát 3%-os CPU használat van alapjáraton, játék közben meg olyan 30-40%.
Köszönöm a segítségeteket, meg a gyors válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!