Miért baj egy VGA limit?
Akik ezt emlegetik arra utalnak hogy a cpu túl van méretezve a videókártyához. Ha előre tudod hogy ilyen vga kerül bele akkor felesleges ilyen erős cpu-t alátenni.
Én sokakkal ellentétben bajnak nem mondanám, inkább egy helyzetnek ahol erre volt lové.
Ennek a jelentősége a játékokban ki is merül, mert a cpu ettöl még lehet indokolt hogy erős legyen egy adott gépen ha olyan feladatokat végzel rajta ami miatt ez fontos. Sőt, ilyen alapon elkezdhetnék emlegetni memórialimitet.
Vagy pl. ha Trabantom van akkor az lóerőlimites. Igen, erre volt lové.
Dehogy kell, nem foglalkozz ezzel, azt vedd amire van pénzed. A pc nem csak játékokról szól. De ha játék akkor 70-80%-ban a vga a meghatározó.
Egyébként kevered, most már nem vga, hanem cpu limitröl beszélsz.
Az i3 is ki fogja hajtani azt a kártyát, persze i5-el még jobb lenne, de hogy most 75fps vagy 87 tökmindegy. Sőt, ha i9 akkor 100! Ennek sosincs vége, mindig lesz jobb.
Nem, a VGA limit nem baj, ahogy a CPU limit se lenne opcionálisan.
"Ezért kell úgy felépíteni 1 PC-t, hogy ne legyen ilyen gond."
Gond? Nem tudom honnan szedted ezt. Limit nélküli konfig nincs, az egyik mindig jelen lesz.
"Vegyél egy i5-2500K-t és azt a VGA-t"
ha nem kell a tuning, az egyik legérdemtelenebb vétel a sandyk közt az i5 2500K.
" Mellesleg én nem vagyok benne biztos, hogy VGA limit lenne...Ha lenne is nem nagy úgy gondolom."
Már mint mivel? I3 2100-al is VGA limit lesz(kivéve nagyon kis felbontásokat), i5 2500K-val meg főleg.
red4me az fps értékei gondlom példák voltak, de megnyugtatás kép, i3 2100 és egy sandy i5 mellett messze nincs ekkora eltérés(kivéve extrém esetekben), 1-2 fps-ről beszélhetünk.
"A proci pedig Ivy lesz,i5-3450"
Mennyibe tudnád beszerezni? én magam nem látom értelmét ivy-t venni, mivel alig hozott újat valamiben, ellenben azért mivel most jött ki, van egy egészséges felára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!