Miért nem fut a gépemen a Battlefield 3?
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 11:11
2/30 A kérdező kommentje:
32 mb vga
256 mb ram
intel celeron proc
60 gb-os hdd
XP
Mit javasolsz?Milyen ez a gép?Azt mondták jó.
2012. máj. 12. 11:21
4/30 anonim válasza:
Hát ku*va buta aki azt mondta, hogy jó... Ezzel Tetris-ezhetsz meg max Mario Kart-ozhatsz...
5/30 anonim válasza:
Hogy mit javasolok? Egy orvost, de sürgősen!
6/30 A kérdező kommentje:
Igen?Nem tudom,mit kéne bele rakni?Am van másik gépem a pincében lehet hogy az jobb lenne?
2012. máj. 12. 11:26
7/30 A kérdező kommentje:
Ennyire szar lenne?
2012. máj. 12. 11:27
9/30 anonim válasza:
Egy "ős régi" gépen, SOHA az életbe nem fogod futtatni a BF3-at. A fejleszthetőségi potenciál csak nem nulla, de a BF3 a cél akkor meg még 100%-ig értelmetlen is.
Az meg, hogy valaki ekkora sügér legyen, ne már. 99,9%, hogy a kérdés kamu, ezért is "szeretem" a hét végét, nincs iskola és jönnek trollkodni.
10/30 A kérdező kommentje:
Hátt...miért nektek milyen gépen fut?Igazából van egy gépem amin szerintem futna csak hát nem vagyok benne biztos.
2012. máj. 12. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!