Valaki járt már ilyen cipőben/rendelkezik ilyen géppel?
Tegnapelőtt vettem egy ilyen laptopot:
Azon már túltettem magam, h semmilyen driver nem volt hozzá és úgy kellett egyesével leszedni a HP hivatalos oldaláról... Leszedtem a bluetooth driver-t is (többfélét is, mivel nem tudom pontosan milyen bluetooth van benne és az Everest sem mutatja), és ahogy fel akartam telepíteni az egyiket (azt a típust, amilyen wifi is van a gépben, gondolván akkor a bluetooth is ugyanolyan típusú lesz), azt írja, h először kapcsoljam be a bluetooth-ot a gépen. Igen ám, csak nincs semmiféle "pöcök" a gépen, amivel aktiválhatnám a cuccot. Összehasonlításként a Lenovo gépemen egy pöcköt eltoltam, ezzel aktiválta a wifit majd egy fn-ből elővarázsolt menüvel aktiváltam a bluetooth-ot is.
A géphez semmilyen leírás nincs, és az Everest/Aida64-el sem találom, h pontosan mi a neve a gépben található bluetooth-nak. Ja és ha egy fájlra jobb gombbal kattintok, a "Küldés"-nél nincs bluetooth lehetőség. :(
Valaki segítsen, mert felrobbanok. :(
HP Connection Manager - ez kezeli a bluetooth-ot.
Magyar nyelvű könyved nincs hozzá?
Connection Manager-t töltöttem le a HP oldaláról, fel is telepítettem, de csak Wifi-t és Ethernet-et lát.
Az F12 gomb bontja a vezeték nélküli jelet és aktiválja, de csak a wifi-t.
Nincs se külföldi, se magyar nyelvű leírásom a géphez. :(
Mondjuk Bluetooth-ot sehol nem írnak, csak WiFi-t...
Se a HP oldalán se máshol. Csak a te linkeden írják...
Ja, épp ezt akartam írni, h hol ezt írják, hol azt. :D
Ha azt mondod nincs benne, akkor nincs...ha kicsivel több időm lesz átnyálazom a pdf-eket is majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!