Mit gondoltok erről az összeállításról? Nekem azt mondták hogy patent! Nos?
Processzor:Intel Core i7-930 2,8Ghz
Alaplap:Intel DX58s0
Memória:Kingston 3x2gb Hyperx ddr3-1600Mhz
Videókártya:2xgigabyte radeon HD 5850 1gb gddr5
Merevlemez:Western Digital caviar black 1 TB
ÉS EGY SAMSUNg BLURY MEGHAJTÓ a lényeg az hogy ezt én meg is tudom fizetni de, meg vegyem nem lesz gond az alkatrészekkel ?? tápot még nem tudok mondani! szakértők válaszát várom!!
Írd le a tápod pontos típusát, az sztem megtartható.
Alaplapod típusát is megadhatod, de ha i3 van benne, akkor cserélheted mondjuk egy i5-2300-ra (45k), az i3-ast meg eladod 20k-ért.
A 7750-est eladod 25k-ért, vehetsz egy 7850-est, és bőven elég lesz (75k).
Veszel 8GB ramot, az kb 12k
Összesen: 131.144 Ft...ha sikerül a cuccokat eladni, akkor kb 85-90k-ból kijössz.
De valójában, ha mondjuk egy monditorod van, ami nem is FullHD-s, akkor meg lehet elég egy HD6870-est venned, ami kb 50k,mínusz az eladott kártyád, és akkor 25 ezerbe kerülne neked az egész cserebere....sztem érdemes ilyeneken elgondolkozni, főleg hogy elég új géped van.
szerintem ha 400.000-ért akarsz gépet venni mint ahogy fentebb írtad és összerakottat akkor annyiból már ilyet kapsz:
processzor Intel Core i7-3770K "Ivy Bridge", 3.5GHz/3.9GHz, szorzózár mentes
hűtés Corsair Hydro Series H60 vízhűtés
alaplap ASUS P8Z77-M, USB 3.0, SATA-3, PCI Express 3.0 támogatás
memória 16GB Corsair Vengeance 1600MHz DDR3 kit (8x4GB)
SSD 128GB OCZ Vertex 4 SATA-3
winchester 2TB Seagate Barracuda 64MB cache, 7200rpm SATA-3/6G
grafika ASUS Radeon HD 7950 3GB DC2 TOP DDR5
ház Bitfenix Colossus
tápegység Cooler Master GX 600W
optikai meghajtó SONY AD-7280S 24x DVD-RW
hát elég durva az tuti!! talán kissé túlságosan is) de a vízhűtés hallottam h problémás és havi költséggel is jár..de
nem rossz átvizsgálom majd tüzetesebben mindet;)
+1 Panda konfigjára sokkal jobban megéri.
# 37 konfigjáról ejtenék egy-két szót.
Minek i7 3770K? tökéletes VGA limit lesz egy jóval olcsóbb, gyengébb CPU-val is, játék szempontból nincs értelme. No meg ha azt vesszük mi újat hozott az ivy(na jó jobb lett a fogyi, de az sandynél is kitűnő volt) a sandyhez képest. A CM GX Lite 600-at én nem pakolnám ilyen konfig alá.
A Vertex 4-et én magam nem szívlelem, de lehet itt velem van a gond. Az egybe vízhűtésről meg csak rosszat vagy semmit elven tudnék nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!