Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Artic Cooling Freezer 7 PRO...

Artic Cooling Freezer 7 PRO rev.2 Miért nem megy rá az AM3 foglalatos lapomra?

Figyelt kérdés

Kaptam egy bontatlan Freezer 7 hűtőt de érdekes módon nem tudom rátenni az alaplapomra: ASUS M4A785TD-V EVO

mert fordítva van rajta a leszorító (Nem elöl és hátul hanem oldalt) Nem tudom érti e valaki de máshogy nem tudom elmagyarázni

Twehát a hűtőt csak úgy tudom föltenni hogy lefelé vagy fölfelé nézzen mert az elején van a leszorító az alaplap foglalatán pedig pont ellenkezőleg

Hogy lehet ez?

Annyira nem gáz mert egy Catana III-mat használok csak érdekesnek találom. És aki ilyet vesz az hogy teszi föl az AMD lapjára?

2012. máj. 8. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:

"Twehát a hűtőt csak úgy tudom föltenni hogy lefelé vagy fölfelé nézzen "

"És aki ilyet vesz az hogy teszi föl az AMD lapjára?"

AMD-re csak így lehet. :)

2012. máj. 8. 22:15
 2/6 anonim ***** válasza:

"Hogy lehet ez?"

Így. Amúgy szinte az összes házon van már hely ventilátornak felfelé.

2012. máj. 8. 22:17
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ezen így van de a papíron amit kaptam hozzá viszont nem.

Jah és nekem nincs felül ventillátor kicsit régi a házam :D

Szerintem ennek így kéne kinéznie:

[link]

2012. máj. 8. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Mintha legalábbis hűtési teljesítményben lenne bárminemű különbség (nincs).
2012. máj. 8. 23:02
 5/6 Panda Péter ***** válasza:

a ma divatos alsótápos házakban ha felfelé fúj a venti, úgy hatékonyabb. te megszívtad, mivel régi házad van.

lehetőségek: vagy így hagyod, és a proci által felmelegített levegőt közvetlenül a táp nyeli be (ami nem túl egészséges, főleg ha az is régebbi, kevésbé minőségi darab), vagy új hűtőt veszel, vagy új házat....

2012. máj. 9. 00:54
 6/6 A kérdező kommentje:

Teljesen mindegy mert a gépemben egy Scythe Catana III van ezt teljesen ingyen kaptam úgyhogy semmit nem veszítettem vele főleg hogy szerintem a Catana III hatékonyabb hűtő

És egyáltalán nem mindegy hogy fölfele vagy hátrafele fújja a levegőt mivel a Freezer 7 is úgy van kialakítva hogy a kifújt levegővel hűtse az alaplap hátuljában található Feszültségszabályzókat ami a CPU energiaellátásáért felel és tuning alatt jócskán többletfeszt kap ezáltal talán a gép legforróbb pontjává válik... kivéve néhány alaplapot amin ennek hűtéséről külön ventillátor gondoskodik

Csak gondoltam kipróbálom de így már felejtős

2012. máj. 9. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!