Milyen gépetek van?
"Grafikkarte
Ram: 512 MB"
Sokat elmondtál róla...
Amúgy kérdező ezt az idióta feladatot hogy képzelte a tanárod? Milyen gépeket kell összevetni?
"Grafikkarte
Ram: 512 MB"
Sokat elmondtál róla...
Amúgy kérdező ezt az idióta feladatot hogy képzelte a tanárod? Milyen gépeket kell összevetni?
Hmm... A vidikártyának ramja van... Ha nem tudnád nem kutyafene az 512mb Amúgy Vidikártya: Msi Nvidia GDDR5 512mb a GDDR5 ben a DDr5 már ramra utal mivel léteznek DDR1 2 3-as ramok ezért erre is ramot ir az oldal(mein-pc.eu)
- Túlnyomó részt melyik fajtát használják : Laptop, Asztali
- Átlagosan (Laptop/Asztali gép) ...RAM teljesítmény
- HDD méret összehasonlítás
- Merevlemez átlag teljesítménye (Laptop/Asztali)
ilyesmikre kíváncsi
"Hmm... A vidikártyának ramja van... Ha nem tudnád nem kutyafene az 512mb Amúgy Vidikártya: Msi Nvidia GDDR5 512mb a GDDR5 ben a DDr5 már ramra utal mivel léteznek DDR1 2 3-as ramok ezért erre is ramot ir az oldal"
Úristen, kutyafüle. Képzeld tisztába vagyok a videokártyákkal(van egy olyan érzésem jobbam mint te), én arra utaltam, hogy semmi LÉNYEGES adatot nem adtál meg. Tudod a VRAM mérete nem arányos a teljesítménnyel. Szóval utalni akartam arra, hogy pontos típust adj meg. Vili?
Kérdezőhöz:
"RAM teljesítmény" Na ezt, hogy akarod? Mire is kíváncsi? Késleltetésre, órajelre vagy mire?
Phenom II X2 550 unlockolva 4 magra, így X4 B50
Alpenföhn Brocken
4GB 1066 Patriot Viper DDR2
Giga MA770-UD3 rev2
Gainward HD4850 512MB
Arctic S1 rev2 + 12cm venti
Kingston V100+ 96GB SSD
1TB Samsung F3 + WD Caviar Blue 320GB
Corsair HX450
Cooler Master 690 II Advanced
BenQ G2222HDL
Razer Diamondback 3G (<3)
Genius G235
Tessék gyors válasz tapasztalatból.
- Túlnyomó részt melyik fajtát használják : Asztali
- Átlagosan Laptop:
Ram: Minimum 4, de maximum 6Gb.(ezt ne ird oda de mivel az i3 és i5 re kell min 4gb azért írj minimum 4gb ramot ha i3 v. i5 procit írsz!!)
Processzor Intel core i3 és intel core i5
- HDD méret összehasonlítás: 320Gb
- Merevlemez átlag teljesítménye (Laptop/Merevlemez fordulatszáma 5400 rpm
Asztali: teljesítmény Processzor: intel core i5 nagyobb játékokra intel i7
Ram: Kingston 8 GB DDR3 1066 MHz SODIMM Kingston
merevlemez 500Gb
Fordulatszám 7200rpm
ilyesmikre kíváncsi volt és meg is kapta :)
Hozzáteszem az asztali merevlemezhez: Western Digital 500GB 16MB 7200rpm SATA2 WD5000AAKS Merevlemez
Előző voltam. Sok szerencsét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!