Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Akkor most 2 magos a procim?...

Akkor most 2 magos a procim? (képpel)

Figyelt kérdés

Egyik haveromtól vettem a gépet még anno, de nem említette, hogy 2 magos lenne. Az intel driverfelismerő viszont 2 magot mutat:

[link]

Azért kétkedem, mert nincs a nevében, hogy dualcore, vagy ilyesmire utaló.

2012. máj. 8. 18:02
 1/5 anonim ***** válasza:
2 magos,de nem egy erőmű.
2012. máj. 8. 18:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom, nem is mostanában vettem, csak akkor kezdett érdekelni, amikor semmilyen beállítás mellett nem futott szaggatás nélkül az SA, pedig régen simán ment.
2012. máj. 8. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"Azért kétkedem, mert nincs a nevében, hogy dualcore, vagy ilyesmire utaló."

A Pentium D(D=Dual) szerintem elég árulkodó.

Az meg, hogy nem fut az SA nem CPU gond, más lesz ott a háttérben.

2012. máj. 8. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
9%
elöttem hozzászóló: D = DUAL? xDDDD van celeron D is mégis 1 magos... omg... a D820 igen 2 maqos proci, nekem is az volt 1 hónapja, most E5700ra váltottam, totál megérte
2012. máj. 8. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

# 4

Esetünkben tehát pentiumnál, az összes D jelzésű 2 magos, ezért is egyszerűsítettem le ilyen szintre a dolgokat. A celeron megint más lap. Az viszont igaz, hogy cseppet se helyes amit írtam, hisz ami nevében is tartalmazza a Dualt LGA775-nél az a Penium Dual Core CPU-k(no meg a Core 2 Duo). Szóval az igaz, hogy nem feltétlen pontos az állítás, de mivel minden Pentium D 2 magos, így szerintem lehet ilyen egyszerű szintre levonni a dolgokat. Kövezz meg érte.

2012. máj. 8. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!