Ehhez a géphez milyen videókarit ajánlotok?
Figyelt kérdés
van a gépem: ASrock 4core1600TwinsP35 ös alaplap, intel core 2 duo E7400 2.8Ghz es proci, 2 x 2 Gb ddr3 RAM, WD 1TB HDD, monitor: 1280x 1024 mostani videókarim: sapphire radeon HD 4650 (512Mb) ez a mostani a gépem a videókártyát szeretném újítani ajánljatok nekem olyan karikat pls amit még elbír a procim köszönöm :) ár max 60K2012. máj. 8. 17:00
1/9 anonim válasza:
Ebbe a gépbe felesleges ilyen drágán VGA.
Ennél erősebbet szerintem felesleges belerakni: [link]
Amúgy tápegységed milyen?
2/9 A kérdező kommentje:
Azt mindenképpen vennék mert csak egy sh*t codegen 450w ps van :D nem jo márka amugy ez a vga mennyit tolna a játékokon?
2012. máj. 8. 17:04
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezek jok leszek amugy ez csaj ideiglenes mert nyár végén a nyári munkából veszek elég komoly cuccokat eddig 3 dolog biztos egy AMD fx 812 0 8 core processzor egy sapphire radeon hd 6870 es videokari meg egy kingston 128 gb ssd az alaplapot nem tudom nem akarok tuningolni ugyh jo lesz vmi olcso is :D
2012. máj. 8. 17:12
5/9 anonim válasza:
Aztán minek neked olyan processzor?:D Játékra fogod használni a gépet? Mert ha igen, akkor inkább FX-6100 és a maradékból egy jobb VGA. :)
6/9 A kérdező kommentje:
Azért olyan mert teljesítményhez képest naggyon jo árban van nnem fogok abból engedni nem érdekel amugy igen játékra használom vagy egy nagy full hd tv n vagu ájfinitiben (nem tudom hogy kell írni) nameg ha annyira muszály +30-40K val kipótolnak
2012. máj. 8. 17:23
7/9 anonim válasza:
Ha már olyan procit veszel, és olyan nagy felbontáson játszanál, és ha belefér, akkor egy 7850et vehetnél:) Nyárra szerintem lejjebb megy majd az ára.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem is rossz ötlet de az h amit te mondtál a proc orajele 850 mhz a 6870 nmek pedig 915 mhz
2012. máj. 8. 17:36
9/9 anonim válasza:
És? Ahj.. Annyira szeretem, mikor valaki az órajelet nézi..:) Megsúgom neked: Ez az adat önmagában SEMMIT az ég világon nem jelent:D A 7850 (a 6950 szintjén van kb) a 6870nél lényegesen erősebb, de sokkal kevesebbet fogyaszt, és sokkal modernebb kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!