Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sürgős segítség kell?

Sürgős segítség kell?

Figyelt kérdés

Sziasztok rendszerem:

Windows xp professional

512 MB Ram

Radeon 9200 pro Family

Amd sempron 2500+

Az a baj hogy amikor feltettem ilyen 2D játékot pl: world of goo kikapcsolt a képernyö és újra kellet indítani a gépet újraindító gombal, de már anélkül is kikapcsol hogy elindítok olyan játékot, de ritkán, és úgy kikapcsol hogy akármit nyomok mozgatok nem jön vissza a kép ez videókártya túl melegedés vagy mi? mert már idegesít...

2012. máj. 8. 15:49
 1/9 Csiß ***** válasza:
csak tipp de ez a ram még a windowsnak sem elég :)
2012. máj. 8. 15:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Pedig jól fut rajta minden... gta san is elment egy régebbi gépemen de az már tiszta sz@r gép volt
2012. máj. 8. 15:54
 3/9 A kérdező kommentje:
De én nem szoktam játszani csak online játékokon
2012. máj. 8. 15:55
 4/9 anonim ***** válasza:
mi így max tippelgetni tudunk. Vedd le a gép oldalát, és figyeld működés közben hogy melegszik-e valami.
2012. máj. 8. 16:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát töltéskor ilyen zúgó hangot hallok az norm?
2012. máj. 8. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:
nemfeltétlen. lehet hogy akad valamelyik vetni, az meg már okozhat túlmelegedést.
2012. máj. 8. 16:07
 7/9 anonim ***** válasza:
RAM probléma nem nagyon lehet, legalábbis a world of goo 512 Mb-ot igényel, azzal mennie kellene! Én is olyannal játszottam...
2012. máj. 8. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:
én az eseménynaplóban megnézném milyen hibákat ír vagy ujra raknám a vidi kártya drivert
2012. máj. 8. 16:33
 9/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a neten ez a driver nincs fent vagy nagyon nehezen megtalálható helyen van
2012. máj. 8. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!