Van valamilyen program, ami megkeresi, és felrakja a drivereket?
Figyelt kérdés
Felraktam egy win7-et, és nincs hang a gépen valamiért... néztem az eszközkezelőbe,de nem mutat semmi ! jelet, mintha minden jó lenne... de mégse. Valaki tudja miért lehet?
CPU típusa Intel Celeron D 356, 3333 MHz (25 x 133)
Alaplap neve ASRock ConRoe1333-D667
A hangkártyáét nem tudom biztosan, mert raktam föl drivereket hozzá, és kicsit meg van keveredve.. de talán ez: Realtek High Definition Audio
2012. máj. 8. 15:01
1/2 A kérdező kommentje:
az oldal ezt mutatta, de nem tudom, hogy jól mutattja-e, mert a vidikártyának a driverét felraktam, és az a gyári cd-ről.
2012. máj. 8. 15:03
2/2 anonim válasza:
Driver detective. Töltsd le és tedd fel az Everest-et, az kiírja a hangkártyád pontos tipusát. Ha megvan, szedd le a drivert a gyártó oldaláról. Az eszközkezelőben töröld a hangkártyát, és telepítsd fel újra a friss driverrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!