Ez a proci belemenne az alaplapba?
Figyelt kérdés
Konkrétan Gigabyte GA-M56S-S3 alaplapomba akarok majd új processzort venni, valami ilyesmire gondoltam: AMD Phenom II X4 975 Black Edition Boxed . HD 6870 mellé kéne, a mostanit már kissé elavultnak érzem a kártya mellé ( AMD Phenom 9600 Black Edition 2,3 GHz )2012. máj. 8. 13:11
1/5 asdelmagad666 válasza:
Nem tudom mert nem értek az AMD hez de ezt találtam neked hátha mondok vele valamit.
Alaplapod FOGLALAT: Socket-AM2
Amit szeretbél proci foglalat: AM2+, AM3
2/5 anonim válasza:
A legerősebb amit támogat, az a 95W TPD, nem Black Edition X4 955.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem és HD 6870 mellé az elég vagy érdemesebb lenne új alaplapot venni jobb procival? Játékokat akarom lehetőleg max beállításokon futtatni 1280*1024-es felbontáson
2012. máj. 8. 13:26
4/5 anonim válasza:
Játssz nagyobb felbontásokon és próbáld ki, hogy mennek-e a játékok úgy, ahogyan szeretnéd. Ha igen, nem kell új CPU. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Úgy lesz, köszi a válaszokat!
2012. máj. 8. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!