Érdemes lenne megvenni ezt az egeret?
2012. máj. 8. 12:03
1/10 asdelmagad666 válasza:
Ha lenne fölösbe most 14ezrem megvenném :D
2/10 Panda Péter válasza:
ha fizetnének hogy ezt használjam a mostani egerem helyett, akkor se kéne.
ha már ennyit költesz rá, és fontos hogy új legyen, akkor karmos/ujjas fogáshoz razer abyssus, tenyereshez logitech G400.
3/10 Panda Péter válasza:
egyébként viszont sokkal olcsóbban kijössz egy használt MS IMO/WMO, Logi MX518, Razer DB 3G/Krait/DA valamelyikével.
4/10 A kérdező kommentje:
Mert mibajod van vele?:)
2012. máj. 8. 12:56
5/10 anonim válasza:
Mondjuk a szar szenzor, és jóval drágább mint kéne?
+1 a fentieknek amit Panda említett.
6/10 Panda Péter válasza:
szar szenzor, túlárazott (OFF: csicsás, de mivel ízlés kérdése, így zárójelbe teszem). plusz a súlyozást is értelmetlennek látom egy ilyen claw/fingertip gripes egérnél.
7/10 A kérdező kommentje:
jaa. értem
2012. máj. 8. 13:11
8/10 A kérdező kommentje:
Megvettem ezt az egeret, és nekem nagyon bejön.. :) semmi gond nincs vele, gyors,pontos,szép, kiegészítő is jó , színét lehet módisítani.. sensorral sincs semmi baj... elég jó egér:)
2012. máj. 14. 22:48
9/10 Panda Péter válasza:
5cm-es rántásnál persze hogy pontos, hidd el, ha a rendes low sense-es 25-30 centit megrántanád rajta megőrülne a szenzora.
persze high sense-re jó lesz, csak azért meg szvsz felesleges ennyi pénzt kiadni.
off: az én DB-m is változtatható színű, ha más színt akarok, kicserélem benne a LED-eket :P
10/10 anonim válasza:
"sensorral sincs semmi baj... elég jó egér:)"
A viszonyítási alaphiánya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!