Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Thermaltake Commander MS-1...

Pcguru22 kérdése:

Thermaltake Commander MS-1 házról mi a vélemény?

Figyelt kérdés
És a rendszer hütöket kettö fenn egy alul a táp mellett egy hátul és egy 12cm elöl hogy jobb elhelyezni?melyik nyomja befelé és melyik kifelé a levegöt?
2012. máj. 8. 11:25
 1/4 Panda Péter ***** válasza:

az a klasszikus elrendezés, ha elöl szívja be (ritka esetben alul is, de ezt sokan nem szeretik) a "friss, hideg" levegőt, és hátul illetve fölül nyomja ki a meleget. szerintem hatékonyabb, ha felfelé irányítjuk az uralkodó áramlást, mert ugye a meleg levegő alapból felfelé halad.

a házról a véleményem meg már leírtam, hogy szerintem ocsmány, és ha jól sejtem pont te szóltál be nekem emiatt...

2012. máj. 8. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
A képek alapján meg a más házakkal kapcsolatos tapasztalataim alapján tudok csak véleményt formálni. Ez alapján: ebbe a házba nagy VGA-t nem lehet betenni, vagy csak nagyon nehezen (mert a HDD keret nem kivehető). A tálca, és hátlap közt nincs hely rendes kábelmenedzsmentnek. És végül: ezek a rögzítők nem épp a professzionális kategória. Ha az árát is figyelembe veszem, akkor viszont a fent említett dolgok elfogadhatók, úgysem lesz benne komoly konfiguráció. Ja igen, hűtés: sok venti belefér, úgyhogy azt lehet pakolni bele, de nagyobb toronyhűtő nem fog beleférni. Az áramlási irányt elöl+alul->felül+hátul állítsd be, és az oldalsó venti is befele szívjon (Vganak ad friss levegőt). A ház megjelenése szubjektív, én inkább elé raknék egy nagyobb szobanövényt.
2012. máj. 8. 13:17
 3/4 A kérdező kommentje:
anyád elé rakjál valamit mert az tényleg ronda!
2012. máj. 9. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:
De kiakadt valaki. Hát öcsém nagyon kemény vagy, azt kell mondanom.
2012. máj. 9. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!