Melyik videokártya gyártót válasszam? És indoklást is kérnék!
Figyelt kérdés
GIGABYTE, ASUS, MSI, GAINWARD, PALIT, ZOTAC2012. máj. 7. 16:13
11/21 anonim válasza:
Mind referencia modell amit néztél?
12/21 A kérdező kommentje:
Igen mert csak azok voltak itt, van már másik fajta is? Jó a vízhűtéses is de azt nem találtam.
2012. máj. 7. 18:04
13/21 anonim válasza:
Ref mondellnél tök mindegy. az összes ugyan az csak más címkével. Az extrák térhetnek el csak kissé, semmi más.
Na de minek GTX680?
14/21 A kérdező kommentje:
az elején írtam maximalista vagyok egy kicsit, ha már akad egy játék akkor már cserélek. A lényeg a hűtésell kapcsolatban hogy halk legyen!
2012. máj. 7. 18:14
15/21 anonim válasza:
Mint írtam refnél az összes ugyan olyan. Ez a maximalistaság meg faság, ott a HD 7850/HD 7870, full HD felé is akár.
16/21 A kérdező kommentje:
Ez igaz jelenleg is AZI-m van és azért akarok Nvidiát mert kell a physx.
2012. máj. 7. 18:21
17/21 A kérdező kommentje:
bocsánat ATI-t akartam írni
2012. máj. 7. 18:21
19/21 A kérdező kommentje:
Egyre több játék támogatja, kipróbáltam egye nvidia-t a napokban és sokkal szebb a kép annál a játéknál ami támogatja a physx-et
2012. máj. 7. 18:29
20/21 anonim válasza:
"Egyre több játék támogatja"
Nem, egyre kevesebb. Sose volt nagy dömpingje, de ahogy most áll, nem csodálnám, ha kukáznák. Amúgy a játékok többségén már gaming evoled felirat díszeleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!