Mi a teendö ilyenkor?
Figyelt kérdés
Újra lett telpitve a gép mivel új winyot kapott a gép a régi winyo,elöregedett és az adatok is átkerültek.Xp lett rátelepitve mint rég,de a cuccok,programok csak az eredeti xp dolgok vannak rajta ,meg a zene .Na és a vidikártyám driverje sincs feltelepítve /VGA ati radeon 9950SE A TIPUS hol tudnám letolteni magyar utmutatóval vagy vki leirná hogy kell?És más dolgok kellenek még?Mert nincs semmi se rátelepite és hogy mit ajánlatos??2012. máj. 7. 07:22
11/12 anonim válasza:
12/12 anonim válasza:
én ezeket szoktam rögtön feltelepíteni amit írtam előbb, a többit meg neked kell tudni hogy milyen programokat használsz még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!