Billentyűbajok Windowson kívül?
Figyelt kérdés
Van egy Labtec Laserwireless Desktop 1200-as billentyű és egér párosításom. A vevőegysége USB-n csatlakozik a számítógéphez. Az vele a gond, hogy nem tudok belépni a bios-ba vele. Csak egy bizonyos pont után engedi, hogy használjam. Ha cd-t teszek a meghajtóba, és kéri, hogy az arról történő indításhoz nyomjak egy gombot, nem tudok nyomni, mert még ott sem megy a billentyű. Amikor elkezd tölteni az xp, kb. a felénél lép működésbe a billentyűzet. A bios-ban egy haver segítségével már beállítottuk, hogy engedélyezze az usb billentyűzetet, de így sem megy. Mit állítsak át, vagy mit csináljak, hogy menjen. Alaplap: Asrock 4Core 1333-GLAN. Válaszokat előre is köszönöm.2009. jún. 24. 11:19
1/11 anonim válasza:
2/11 anonim válasza:
Ja bocs, elnéztem.. wireless billentyű.
3/11 anonim válasza:
Szerezz valahonnan egy PS/2 billentyűt kölcsönbe. Lépj be vele a BIOS-ba, ott be lehet állítani, hogy a gép támogassa BIOS szinten az USB billentyűzetet. Innentől kezdve BIOS-ban és BOOT-oláshoz is használni tudod a bilót.
4/11 A kérdező kommentje:
Ez milyen néven szerepel, mert ha az USB Legacy Support, akkor engedélyezve van.
2009. jún. 24. 13:01
5/11 A kérdező kommentje:
A másik gond, hogy az egérnek és a billentyűnek csak 1 usb csatlakozója van, tehát olyan átalakító kéne, ami szét tudja választani őket.
2009. jún. 24. 13:02
6/11 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok:
Találtam egy fórumbejegyzést:
Ugyanaz a probléma. Csak Microsoft billentyűzet. Van olyan billentyű hogy F-lock? Mert ha igen akkor lehet ugyanúgy azt kell megnyomni és akkor feloldja a Funkcióbillentyűket (a válaszolónak a Del-t oldotta fel). De tudtommal Asrock alaplapon F2 a BIOS. Hátha.
7/11 anonim válasza:
BIOS-függő, hogy milyen néven szerepel, de az USB Legacy Support az az. A kettéválasztást meg felejtsd el, mivel a vevő keverve kapja a jeleket és keverten továbbítja USB-n keresztül a gépnek, ami szoftveresen választja őket külön. Vagy nézz más USB-s billentyűzet után, vagy tarts egy PS/2-est amit használhatsz ilyen esetekre, mert úgy néz ki, hogy ezzel a billentyűzettel nem fog menni a BIOS-turkálás...
8/11 A kérdező kommentje:
Értem köszi.
2009. jún. 24. 13:56
10/11 ceri válasza:
Esetleg nézz fel az Asrock honlapjára, nincs-e újabb bios ami megoldja a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!