Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Átvágtak a boltba?

Átvágtak a boltba?

Figyelt kérdés

Használt boltba vettem egy 6850 gigabytét azt mondták minden jó rajta most haza hoztam be tettem a gépbe és egyszerüen nem adott képet a monitoron.most adott képet de ien kék pötyös csikos meg minden a monitor felhívtam őket hogy nem jó a vga és nem kell és azt mondták elbasztam valamit és nem adják vissza a pénzt.

Most mitcsináljak?

2012. máj. 6. 10:45
 1/6 anonim ***** válasza:
ez a Gigabyte hibája,mert memória hibás a vga-d...
2012. máj. 6. 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:
és vissza kéne adniuk a pénzedet,mert ezt nem te rontottad el
2012. máj. 6. 10:47
 3/6 A kérdező kommentje:
nemtudom valahogy megjavítatni?
2012. máj. 6. 10:48
 4/6 anonim ***** válasza:
ezt sajnos nem lehet,valahogy próbáld meg visszakövetelni a pénzedet
2012. máj. 6. 10:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem kalapácsos csavarhúzós meló. Neki ne állj, mert akkor tényleg nem cserélik ki...
2012. máj. 6. 10:50
 6/6 anonim ***** válasza:

Van azért néhány alternatíva ! Az első a fogyasztóvédelem ! Azonnal bejelentést kell tenned , mert minden hardvert letesztelnek és pontosan tudták , hogy szart adtak el !

Ha inkább a fej homokba dugós fajta vagy , akkor 6-8 ezer forintért Ő tuti , hogy meg tudja csinálni ! űberprofi ! [link]

A harmadik , hogy lebontasz róla mindent és megsütöd . Ezt javaslom legkevésbé de kétségtelen , hogy ez a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás , noha kétséges a kimenetele . Elég nagy százalékban javítja a csíkozásos problémákat , de ha nem találod el a hőt , baj is lehet . Erről a neten biztos találsz leírásokat és tapasztalatokat .

Én az elsőt javasolom és kérlek ezt válaszd , hogy másokkal ne csinálhassanak többé ilyet ezek a sz@rháziak!!!!!!!!!!!!!

2012. máj. 6. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!