Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj a gépemnek?...

Mi lehet a baj a gépemnek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy egy jó ideje szarakszik a gépem belassul és használhatatlan lesz végül mindig újrakellet rakni de mindig beszart..és mostmár nem is tudom újrarakni a windowst mert befagy vagy kiírja hogy nem tudja másolni valami fájlt. vagy ezt a hibakódot adja ki : 0x80070057,,,Xpét is próbáltam felrakni de az se jó

én vinyó problémára gondolok meg memória de nem tudom pontosan

2012. máj. 5. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom 64bites win7ed volt és nem bírta el a rendszer vallszeg szétrongálta a videókaridat is. A merevlemezed lehet tele van vírussal vagy nem kínánatos cuccokkal. Rakd be egy másik gépbe és törölj le minden és rakj rá egy xp-t. Nézzd meg hogy a hardveren nincs e valami fajta sérülés ilyesmi. Lehet nemártana hardvereket cserélni a gépedben. Leírnád a gépnek a tulajdonságait milyen régi mikor keletkeztek a problémák hogy tudjak segíteni pontosan.
2012. máj. 5. 18:31
 2/3 A kérdező kommentje:

nem 64bites rendszert használtam....vírus se szerintem mert mindig volt fent vírusírtó a gépen

meg valamikor amikor bekapcsoltam a gépet akkor kiírta hogy kosztenzációs ellenőrzés vagy valami ilyesmi ..

Alaplap: Asus M2N

Processzor: Amd Athlon Dual core 2.4ghz 4600+

Videókártya: Geforce 9800GT 512MB

Winyó: Samsung 250gb

Memória: 2 Kingmax 1gb meg egy Kingstone 1gb

Táp:450W

régóta ez a gépem és nem volt semmi probléma mindeddig ..

2012. máj. 5. 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez valószínűleg Winchester probléma. tedd át a vinyót egy másik működő gépbe (amin van rendszer is..). és tedd fel a HDD Sentinel nevű programot. az ki fogja írni milyen állapotban van.az első válaszoló elég sok badarságot írt..
2012. máj. 5. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!