Klaviatúrát szeretnék milyet játékhoz kéne?
Figyelt kérdés
és ilyen 5000 ig2012. máj. 5. 13:29
1/5 anonim válasza:
nagyon fasza 1évig ilyenel gameltem :D
jo bilentyüzet kakao állo :D
és csak 1600ft XD
de lecsréltem mert fájtak az izülteim miatta :D
2/5 anonim válasza:
Nekem a Logitech-el jók a tapasztalataim. A legfontosabb egy játékos billentyűzetnél a tévhittel ellentétben nem a multimédia gombok megléte és nem is a kinézet, de még csak nem is programozható +gombok, hanem a pufferméret. Mert egy billentyűzet ami már 3 gomb egyszeri lenyomásától is kiakad, használhatatlan játékra.
Ezt tudom ajánlani. Talán máshol USB változatot is kapsz.
3/5 anonim válasza:
Ja és ha leöntöd véletlenül, alul kifolyik. Azaz cseppálló.
4/5 Panda Péter válasza:
ha igazán hardcore akarsz lenni, akkor ősrégi kattogós, mechanikus IBM bill kell neked.
én egy "vízálló" geniussal nyomom, az sem rossz, bár én messze nem vagyok HC.
5/5 anonim válasza:
Panda Peti jól mondja, a mechanikus billentyűzet az igazi :) Azok aztán bírják a stapát, nem úgy mint a mai membránosok... Node drágák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!