Milyen videókártyát ajánlotok?
CPU: Intel(R)Pentium(R)4 CPU 3.06 GHz
Memória: DDR2 2 GB
Alaplap: Asus P5VD2-MX, foglalat: PCI-E
jelenlegi videókártya: Radeon X300/X550/X1050 Series
15000 Ft-ig lenne jó :) Elsősorban azokhoz a játékokhoz kéne amiknek a shader verziójuk 3-as ( nemtudom h van-e 4-es) mert a mostaninak csak 2-es és igy sok játék csak emiatt nem fut, meg hát grafikailah is legyen jó és ne laggoljon :D
köszönöm előre is a válaszokat!
Köszönöm a gyors válaszokat!
Sokan mondták már h gyenge a proci, de nemrégiben mikor ujra rakattam a géped akkor a csávóka azt mondta h kétmagos ez a processzor mert biosban megnézte de én valahogy enm értem mivel nekem a rendszernél csak enyit ir ki nem azt h dual core :S majd még utánanézek :) csak kicsit idegesitő h sok játék a vidi kártya miatt nem indul :/
Az aida azt mutatja hogy: Multi CPU:
CPU#1Intel(R)Pentium(R)4 CPU 3.06 GHz
CPU#2Intel(R)Pentium(R)4 CPU 3.06 GHz
Értem.
Végülis várható volt mivel a gép nemitudom pontosan olyan 2004 körüli :D (ha nem 2003) szal még az is jó h néhány 2011-es game elfut rajta.
XFX ATI HD6570 Passiv, DDR3 1GB
GPU: Turks
- GPU órajel: 650 MHz
- GPU hűtés: passzív hűtő
- memória mérete: 1 GB
- memória típusa: DDR3
- memória órajel: 1.600 MHz
- shader modell: SM 5.0 (DX 11.0)
- stream processzorok: 480
- ATI Eyefinity
- HDCP támogatás
- csatlakozók: Dual-DVI, Mini HDMI kimenet
12000Ft
Értem.
Köszönöm a válaszokat :)
még gondolkodok h fektessek-e be vagy inkább haggyam mert egy év múlva már sztem nem nagyon fogom használni.
Csak az lenne a rossz ha megvenném és mégse lenne jobb a gép tőle mint ahogy mondtad :/ de majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!