Miért működik csak angol billentyűzetkiosztással a magyar klaviatúrám?
Figyelt kérdés
Windows 7 operációs rendszerem van, magyar nyelvű. Bekapcsolásnál minden tökéletes, azonban ha alvó állapotból ébresztem föl a gépet, két dolog történik:
1.) bizonyos oldalakon (pl. Google kereső, minden angol nyelvű oldal, Youtube, MSN) angolként viselkedik a billentyűzetem (néhány oldalon nem, pl. itt vagy a chat.hu-n). Z helyett Y-t ír, nem ismeri az ékezetes betűket stb. Hiába állítom át magyarra, mert magyarra van állítva.
2.) A másik probléma ugyancsak a hibernációból történő ébresztés után fordul elő: nem működik a hangkártya (se rendszerhangok, se winamp, se semmi).
Újraindítás után a probléma megoldódik. Ilyen furcsát még nem láttam egyik konfigurációm alatt sem.
2012. máj. 5. 08:28
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!