Milyen videokártyát érdemes nézegetni, hogyha azt szeretném, hogy pl. a Modern Warfare 2 full grafikával fusson, no meg a Metro?
A Metro-hoz már DirectX 11 kell, ha jól tudom.
Nvidia Chipset-ben gondolkodnék. Az alaplapom ASUS P5PL2 és egy 3GHz-es Intel 2 magos proci van rajta + 2Gb RAM.
Lehet, hogy akármilyen videokártyát veszek, a proci miatt nem lenne jó a konfiguráció? A mostani kártya egy Nvidia 9500GT 256MB RAM-mal és haldoklik...
Pontosan milyen az a CPU?
Mennyid van VGA-ra?
Miért pont nV? Ismerem mindkét oldalt, a legtöbb esetben(talán 1-2 kivétellel) az AMD jobban megéri.
Ja azt meg ne várd, hogy a Metro 2033 fullon menjen, optimalizálatlanságából adódóan sokkal erősebb gép kéne ahhoz(feltéve ha a fullt ugyan úgy értelmezzük).
Köszönöm az eddigi válaszokat. tanulságos. :)
VGA-ra egy erős középkategóriást gondoltam...azt mondják, 35E-től kezdődvén 80 ezerig el lehet menni, bár 50E felett már túlzásnak tartanám.
Komplett konfigurációt nem szeretnék cserélni, mert nem hinném, hogy megéri, még ha lenne pénzem is rá. Legalábbis ebben a - szó szerint rohanó - fejlődő világban, mikor havonta jönnek ki az új kártyák, ezzel majdnem egyenesen arányosan megy lefelé az ára a régebbieknek...
Ezt a 9500GT-t, ami most nekem van kb. 10 ezerért hirdetik használtan, ha jól láttam. No most ez nekem nagyon frankó volt, míg ki nem jött a Call Of Duty - Black Ops, meg a Modern Warfare 3...és persze a DX11, ami már az agyamra megy...
Végül is azt sem tudom, mennyire fontos a video-memória, mármint, hogy 1GByte RAM biztos jobb, mint a 256, az órajelről nem is beszélvén, de ez a konfig meg tudja azt "hajtani"?
De ha erős túlzásba esek, vajon ez a gép ki tudja használni egy felső kategória alsó határán elérhető VGA pozitívumait, vagy már 4 magos proci kellene ahhoz?
Bocsánat a hülye kérdésekért, kicsit le vagyok maradva mostanság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!