Hogyan tudom kihasználni pendrivenál a 2. 0 USB portot? (Bővebben lent)
Legelőször zavar, hogy a pendrivem olvasási sebessége (4,72 GB-os mappa = 1h 30min) ,valamint az hogy miért írja ki mindig h az eszköz gyorsabb működésre képes...
Ezért megnéztem a neten amin írták h a 2.0-ás gyorsabb , tovább keresgettem és arra jutottam h a régi gépek nem támogatják...(A gépem kb 7 éves). Leellenőriztem az alaplapom és ezt hozta ki:
Gigabyte GA-M61SME-S2 v2:
Belső csatlakozók: 2 x USB 2.0/1.1 (supports 4 ports)
Hátlapi csatlakozók: 4 x USB 2.0/1.1
Ha jól értelmezem akkor kezeli.. Megnéztem a pendriveokat és azok is 2.0-ásak és azt szeretném megkérdezni h ,mit lehetne csinálni, h a gépem is 2.0-ásként kezelje a pendrivekat?
Op. rendszer: Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm! :)
A giga-byte.hu -n néztem meg az alaplapot ott írta , de a pendriveokat is megnéztem...
Szóval akkor ha legközelebb kiírja kattoljak rá gyorsan?
Egyébként köszönöm a válaszokat még1szer! :)
bazz... azt írtuk, hogy a gyártó oldalán nézd!
a kedvedrt kikerestem:
download.gigabyte.eu/FileList/Driver/motherboard_driver_chipset_nvidia_mcp68_vistax64.exe
ez a chipset driver, elvileg ez tartalmazza az USB 2.0 vezérlő drivert. windows 7 drivert nem találtam, ez a vista 64 bites változat, remélem, működik. ha meg nem, sejthető, hogy miért volt eddig is a 2.0-val gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!