Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van van egy régi gépem xp van...

Van van egy régi gépem xp van rajta de nem bírja. Próbáltam rá felrakni a 98 at de nem bootol gondoltam bekötöm a hdd-jét az új gépembe és úgy felrakom. Mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés
A tápom CHIEFTEC ctg 500.Az alaplapon van megfelelő csati.

2012. máj. 4. 15:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
WIN XP nek
2012. máj. 6. 23:31
 12/20 A kérdező kommentje:
lehet hogy a procira nem jól emlékszem a lényeg az hogy nem bírja na mind1.Az van h a környezetemben senkinek sincs ps/2-es billentyűzete szal meglehetne csinálni úgy vagy nem?
2012. máj. 7. 20:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha az alaplapnak megvan az USB telepítője, egy floppy lemez, ha egyáltalán van neki olyan, ezek elég régi cuccok. Azzal meg lehet oldani.
2012. máj. 7. 21:20
 14/20 A kérdező kommentje:
nincs.nekem
2012. máj. 7. 21:38
 15/20 A kérdező kommentje:
Lehet h én értettem félre amit irtatok de nem az op rendszer működtetésével hanem a áttelepítésével van a gond
2012. máj. 7. 21:40
 16/20 A kérdező kommentje:
*a telepítésével
2012. máj. 7. 21:40
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát is-is, mert mikor telepíted, a win 98 nem rak fel usb vezérlőt, nem olyan, mint az xp, régi usb-s cuccokhoz járt kis telepítőlemez, amit a 98nál a telepítésnél kellett használni és akkor nem volt ilyen gond, mint neked, de ez annyira rövid időszak volt, kijött az xp és kész. Szerintem tegyél egy sallangmentes xpt (daytona edition pl), az el fog rajta futni.
2012. máj. 7. 21:43
 18/20 A kérdező kommentje:
ok kösz
2012. máj. 7. 22:07
 19/20 A kérdező kommentje:
Fellépett egy másik probléma szereztem USB-PS/2 adaptert és elkezdtem telepíteni a win98-at eljutottam odáig h formázza a diszket ott kb. 1 órán keresztül nem történt semmi aztán még mindig semmi viszont véletlenül megnyomtam a székemmel a leállás gombot(indítás) azóta a telepítő azt írja ki hogy nincs hdd vagy nem működik.
2012. máj. 8. 17:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az a Hdd halott úgy, ahogy van, tele van szektorhibával, azért nem tud mit kezdeni vele. A win98 rettentő gyámoltalan ilyen téren.
2012. máj. 8. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!