Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek melyik RAM?

Szerintetek melyik RAM?

Figyelt kérdés
Ebben a két lehetőségben gondolkodnék, szerintetek melyik jobb egy Intel i5-2500k hoz? [link] vagy [link]
2012. máj. 4. 12:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem a kérdéshez válaszolok, csak egy tippet adnék, hogy nézd meg az ipon.hu-t, olcsóbbak a dolgok, és a jó cuccokhoz sok hozzászólás és értékelés is jár.
2012. máj. 4. 13:01
 2/7 anonim ***** válasza:
az olcsobb egyértelmű! amugy meg ipon.hu tényleg olcsobbb!
2012. máj. 4. 13:04
 3/7 anonim ***** válasza:

mindkettő felesleges.

Elég egy sima Kingmax 1333-as is. Ugyanazt fogja nyújtani sebességben

2012. máj. 4. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:

"amugy meg ipon.hu tényleg olcsobbb"

Az egyik legdrágább hely...

2012. máj. 4. 13:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Felesleges extrém összegeket kidobni "tuning" memóriára. Ha alapon használod átlag dolgokra, akkor egy mezei Kingmax DDR3-1333/1600-as modul is ugyanúgy megfelel (a különbség teljesítményben minimális 1-2% lesz). Ha gyors rendszert szeretnél, akkor kuporgass inkább egy SSD meghajtóra (rendszervinyónak), többet ér.
2012. máj. 4. 13:09
 6/7 anonim ***** válasza:

"""

"amugy meg ipon.hu tényleg olcsobbb"

Az egyik legdrágább hely... """"

Nem tom te hol élsz de egyáltalán nem drága!

És nem ilyen noname szarokban kéne vásárolni!

Ipon elismert,megbizható,nevesebb helyek közül az egyik legolcsobb!

Sose csalódtam még bennük!

Na azért ne legyen akkora off abban viszont igazad van hogy egy sima 8gb 2x4gb 1333mhz is bőven jó szerintem ha játékra kell a gép! a videoszerkesztésre akkor 1600mhz de szerintem oda is elég a 1333mhz!

2012. máj. 4. 14:53
 7/7 anonim ***** válasza:

Te hol élsz? Inkább az a kérdés

Kb 40k-t megspóroltam azzal, hogy nem az iponban, hanem egy másik helyen vettem a cuccokat. És ugyanolyan megbízható hely, gyári garival adnak minden cuccot. Ugyanolyan, mintha az iponban vettem volna, csak sokkal olcsóbban. Az alaplapomat gariztatni kellett pl és korrektül megcsinálták.

2012. máj. 4. 14:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!