Olyat lehet csinálni hogy a mostani Ram-om a gépemben 1 gb-os és 2.21 Ghz és lehet még bele tenni 2 gb Ram-ot?
Figyelt kérdés
2012. máj. 3. 20:37
1/7 anonim válasza:
Kétlem, hogy 2.21GHz a RAMod órajele...
Csinálhatsz ilyet, csak afoglalat ugyanaz legyen (DDRx) x=1,2,3
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem itt a gyakorikérdéseken még azt írták hogy ha akarok tenni a gépbe 2 gb ramot vegyek 1 gb ot és még 1 et külön de nekem nem jó így mert a 4 gb ram drága és sok a 2 kevés.
2012. máj. 3. 20:41
3/7 A kérdező kommentje:
DDR 2 es
2012. máj. 3. 20:42
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem itt ilyeneket ír Star menü--->Vezérlőpult--->Rendszer és karbantartás--->Rendszer. én itt néztem meg és ezt írta:-AMD Sempron LE-1250
-2.21 Ghz, 960 Mb ram
2012. máj. 3. 20:45
6/7 anonim válasza:
a 2.21 hgz az a processzorod órajele , de nem értem hogy mit szeretnél? nem tudom , hogy hány RAM hely van az alaplapodon(pedig a google a barátom) , de 3 gb csak ugy jön ki ha triple channelbe van , amit kétlek mert tudtommal csak az lga 1366 nál van úgy, ha 2 hely van , akkor vagy veszel bele mégegyet , és lesz 2 , vagy kiveszed a mostanit és veszel bele 2x2 gb osat , ha 4 hely van , akkor se jobb , mert ha veszel még 2db 1gb osat , akkor az egyik nem lesz dualchanelbe.... de 3gb od lesz(működni fog , de valamivel lssabban).... nem sok az a 4gb.... én arra szavaznék , de a mostani 1gigás csak akkor marad meg , ha 4helyed van , és veszel még 3x1gb-ot....
7/7 A kérdező kommentje:
nem, nekem csak 3 gb kell bele és amugy 2 helyem van a gépbe, és az eggyik foglalt.
akk nem lehet ugy hogy 3gb ram legyen benne?
2012. máj. 3. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!