Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMI Bios beep kódnál ez mit...

AMI Bios beep kódnál ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Amikor bekapcsolom a gépet egyből csipog ami még rendben is van de a következő képpen alakul:

az elején lead 1 rövidet ami arra utalna hoyg minden rendben. de rá 2-3 másodpercre jön egy alacsonyabb magasságú hosszú egy magas rövid majd megint egy mélyebb hangmagasságú csipogás.

a gép nem az enyém de azt már észrevettem benne hogy 1 ATA kábelen van 1 merevlemes és 1 dvd olvasó. tudomásom szerint pedig 1 kábelre nem szabadna keverve vagy csak merevlemezt vagy csak dvd olvasót. a Lassú bootolás is e miatt lehet. valakinek még valami ötlet?

2012. máj. 3. 20:34
 1/5 A kérdező kommentje:
vagy 1 hosszú 3 rövid? mert memória diagnosztika hibát talált.
2012. máj. 3. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Kábel végén a winchi masterban , előtte pedig a rom slaveben . Ezzel semmi gond ettől még mennie kell !
2012. máj. 3. 21:55
 3/5 cipi8 ***** válasza:

A IDE-s eszközök nem adnak ki semmilyen hangjelzést tudtommal ha rosszul lennének jumperelve akkor ugye ütközések alakulnak ki de az nem ad hangjelzést!

Nézd meg hogy melyik AMI, Award vagy Phoneix bios van-e a gépben és az alábbi oldal alapján belehet a hibát könnyedén azonosítani.

[link]

2012. máj. 3. 23:08
 4/5 cipi8 ***** válasza:

Bocs az előzőért nem figyeltem hogy AMI biossal van dolgod!

de az oldal az jó!

2012. máj. 3. 23:10
 5/5 A kérdező kommentje:
találtam beep code-ra táblázatot. csak nem értettem teljesen mert olyan volt minthogyha 2 hosszú 2 rövid lenne olyan pedig nincs. holnap átnézegetem a ramokat windows memdiagnosztika kiírta hogy baj van egyesével kiszedegetem őket és meglátjuk remélem hogy nem alaplap..
2012. máj. 4. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!