2/5 anonim válasza:
Hát, még mindig jobbak, mint a WD.
De hamarosan úgyis csak kettő közt lehet majd választani: WD vagy Seagate. Sajnos. :(
3/5 anonim válasza:
Nagyon jók a Seagate HDD-k. nekem van egy régi 20gigás a szerver gépemben, és tökéletes még mindig :) pedig már 636 napos üzemideje van.
4/5 anonim válasza:
Egészen jók. Az első Seagate HDD-m (továbbiakban ST) egy Western Digital helyett kaptam gari keretében. 3éve tökéletesen működik. (500Gb-s) Úgy 4hónapja kaptam kéz alatt apámtól egy másik ST HDD-t, ami nála teljesen használhatatlan volt. (Semmi nem ismerte fel, kattogott, leállt, és egyebek) Nálam azóta is tökéletesen megy egy Samsung HDD-vel RAID 0-ba kötve. (Szintén 500Gb-s)
Szóval csak ajánlani merem. :)
5/5 anonim válasza:
nekem 8 éve van egy seagate 40 GB-os merevlemezem és mai napig megbízhatóan működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!