Asus PC alkatreszeket hova vihetek magyarorszagon szervizbe?
1. Az országok nevét külföldön is nagybetűvel kezdik. (meg sem említem, hogy több vesszőt is el tudtam volna képzelni)
2. Az ASUS hazai szervizszolgáltatásáról a gyártó honlapján is lehet tájékozódni:
Itt találhatóak a terméktámogatási osztály elérhetőségei is, ahol készséggel felvilágosítanak.
Szia koszi a valaszt de:
Hogyha te is 3 eves korodtol 20 eves korodig 3 kulonbozo orszagban eltel volna ahol ALIG volt alkalmam es volt kivel magyarul beszelgetnem akkor a te is egy kicsit mar ossze lennel keveredve es a te magyarod is egy kicsit "felejtos" lenne...
[link] Itt mar voltam de amint latod itt csak pda, rol monitorokrol, laptopokrol meg ilyen dolgokrol beszelnek. Asztali PC alkatreszekrol szo sincs...
Azt azért megjegyzem, hogy kétlem, hogy így külön alkatrészekkel foglalkoznának. Általában a bolt szokta intézni a garanciális problémákat. De a meghibásodási arány azért elég alacsony, nem hiszem, hogy probléma lenne.
Szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!