Szerintetek elfutna akadozás nélkül egy HD6850-en a BF3?
"Hart mindenki el tudja olvasni a hozzászólásokat"
Mi? Ja ne gyanúsíts olyannal, hogy az iponról tájékozódok.
Azt viszont értsd meg hogy mi a fenének kiadni kb 40-et, hogy vegyél egy ilyen téren instabil márkát, mikor olcsóbban van sapphire, netán VTX(igen, giga helyet VTX-et mondok)?
Am tudom milyen, nekem is ebből a típusból van.
Ja tényleg, a CPU ahogy írod jó lesz.
Nevezz balszerencsésnek, de a Sapphire 4850 vapor-x -ből amit vettem, a 3. volt csak működőképes. Asus-szal csak monitor, vidkari és alaplap problémám volt :D Gigabyte superb-emnek is gondja volt a csere már jó. A korábban említett MSI vidkari is rossz volt. Cooler Master hyper 212+-nál 1 hónap után csapágyas venti.
Szóval én ezekre nem nagyon figyelek, hogy ki szerint ki mit gyárt jól, mert a tapasztalatom azt mutatja, hogy mindből van kulesz. A GB 6850 -re is sokan panaszkodtak, aztán a második szériával már meg vannak elégedve a népek.
Igen, balszerencsés vagy. Az viszont tiszta sor, hogy mindenhol van hiba, nem is kevés, sőt...
Én úgy értettem, hogy olyasmivel kell vigyázni ahol észrevehető a nagyszámú hiba arány, úgy mint pl ASUS HD48xx glaciator.
"Apropó az órajele miatt ajánlom azt az "instabil" kártyát meg az igényes hűtése miatt."
Egyrészről, az instabill hülye szó volt belátom, másrészről a gyári tuning nem érv. Egyrészt, mivel kb semmit nem hoz, másrészt meg hogy akármelyik másik HD 6850-et fel is húzom addig. A windforce romlásába ne menjünk bele, én tartom magam ahhoz hogy az a VGA messze nem ér 40K-t(lassan már a DirectCU-s is olcsóbb).
Tudsz valami tesztet linkelni, hogy melyik hűtés jobb, lusta vagyok de kíváncsi :D
Persze van pluszba vagy 30 Mhz Asus Cuda-hoz képest, de plusz! A húzásnak meg nem vagyok a híve, szeretem ha a gyári húzás van rajta (mint pl a Cyclone-nak 860 volt az meg 70-el több, mint a Cuda alap) és akkor tőlem aztán pukkanhat a kártya.
A Cyclone hűtését is dícsérték én viszont meg voltam halva, hogy a meleg levegőt nem fújja ki, hanem a ház belsejébe adja le.
Ja és 37-ért kell venni, nem 40ért :D
De hagyjuk már ezeket az árakat, vapor-x 6850 is 48 ezer, nevetséges, soha nem ért ennyit, két hete meg még 42-ért is adták, ennyiért GTX 560-at veszel jelenleg.
Plusz kiadták a 7-es szériát is és semmi árváltozás nem történt a kártyák árában.
ha már felvetettétek a gtx 560-at akk melyik a jobb?
nvidia vs amd
Teljesítményben egy csöppet a GTX 560 a nyerőbb, de általában már olyan áron kaphatsz HD 6870-et is ami megint csak jobb.
Amúgy igazad van a Vapor-X ára már-már vicc, de legalább a hűtés nem rossz. Ott a Toxic változat, a piac egyik legmagasabb, és még elég hangos is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!