Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A DVD meghajtó miért olvas be...

VicKing kérdése:

A DVD meghajtó miért olvas be csak CD-t?

Figyelt kérdés
Tudom, furán hangzik de így van. Valamiért ha berakok egy CD-t akkor azt beolvassa, de ha viszont egy DVD-t akkor azt nem. Hogy van ez kérem szépen? Ha valaki tud valamit segíteni, hogy ez hogyan tüntethető el, nagyon meg köszönném.
2012. máj. 1. 14:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak CD meghajtó XD
2012. máj. 1. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy az egy CD olvasó.
2012. máj. 1. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen régen, eléggé a végét járta már a meghajtó és DVD-t nem olvasott, csak CD-t.
2012. máj. 1. 14:47
 4/7 A kérdező kommentje:
ODA VAN ÍRVA HOGY DVD MEGHAJTÓ!!! NEM TUDTOK OLVASNI BAZZEG VAGY MI VAN?!
2012. máj. 1. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Én leírtam, hogy lehet a végét járja a DVD meghajtód. Ordibálni pedig nem kell, itt mindenki legfeljebb szívességből segít, ha segít és ha nem tetszik a válasz - akármilyen baromság is - le lehet lépni egyszerűen. :)
2012. máj. 2. 06:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Nézd, ha ahhoz is hülye vagy, hogy CD és egy DVD olvasót megkülönböztess egymástól, akkor szerintem jobb ha csendben behúzod füled-farkad...
2012. máj. 2. 13:30
 7/7 claidheamohmor ***** válasza:

Üvöltözés nélkül: tételezzük fel, hogy nem csak a kérdésbe van írva, hogy DVD, hanem a hardverre is rá van írva :) Ebben az esetben meg kéne nézni, hogy egy gyári DVD-t beolvas-e. Amikor az enyém haldoklott,először az írott DVD-ket nem vitte, aztán a gyáriakat se nagyon, de a CD-ket szinte mindig. Egyébként az írott DVD-k 99%-a is tönkrement 2-4 év alatt, ártól és márkától függetlenül.

Esetleg próbálkozhatsz még firmware frissítéssel, de ne várj tőle túl sokat.

2012. máj. 4. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!