Csonka János kérdése:
Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
A problémám a következő:Vettem egy új játékot, név szerint a Risen 2-t, a játékban egy adott helynél viszont egyszerűen újraindul a gép.Ilyenkor mindig felmelegszik a videó kártyám, szerintem a miatt indul újra a gép.Na most levettem a gép oldalát, hátha így jobban hűl a gép, de ugyan ez a helyzet.Szerintetek mit kellene csinálnom?Esetleg vissza kellene raknom a gép oldalát?Már leszedtem az új drivert, de az se segített.Egy ATI RADEON HD 4800-som van.2012. máj. 1. 01:21
1/3 anonim válasza:
nem kell vissza rakni az oldalát :D csak ne önts meg ne szorj bele semmit nekem is mindig levan véve az oldal lapja
lehet azért indul ujra mert program ütközés van vagy pupos kondi vagy valami meg terheli a vidi karit nagyon leterheli ha régi már a kártya a memóriák is kilehetnek már
3/3 A kérdező kommentje:
rendben, köszi a válaszokat!Akkor beszerzek egy kis extra hűtést!:D
2012. máj. 1. 07:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!