A merevlemezemen folyamatosan csökken a hely, néha 36,8 aztán lemegy 34-2 re. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Windows XP-m van.2012. ápr. 30. 20:30
11/17 A kérdező kommentje:
Nem, már ott is néztem. Szerintem hardver-probléma van...
2012. máj. 2. 18:27
12/17 anonim válasza:
Kizárt. Semmi köze hozzá. Ha hallgatnál rám, letörölnéd az xp -t, és felraknál egy igazi op. rendszert. Pl. Ubuntu, Linux mint...
13/17 A kérdező kommentje:
Igazi? Hahaha ne szórakoztass már lol. Ubuntu, Linux egy szar! Senki nem használja azt lol. Inkább te rakj fel egy normálisat, WinXp, Win7.
2012. máj. 2. 21:33
14/17 anonim válasza:
Mégis mi bajod van a linuxal? Vagy csak hallottad a szomszéd gyerektől, aki meg egy haverjától, aki olvasta a gyakorikérdéseken egy hozzá nem értő válaszát? Gondolom éledben nem használtál linuxot. Vagy ha mégis, meddig 2 percig? Mert egyből törölted mert nem windows?
15/17 A kérdező kommentje:
Jó. Szerintem az Linux szar. Ha szerinted jó akkor legyen. Nem érdekel. Másrészt meg most a HDD-m megjavításáról van szó. Ne OFF-olj.
2012. máj. 3. 18:12
16/17 anonim válasza:
Szerintem a felfogásod a szar. Én csak a kérdésedre válaszoltam. De ahelyett, hogy azt írtad volna hogy pl. bocs, de a windowsnál szeretnék maradni, te inkább le szarozod a válaszomat. Gondolom te sem örülnél annak, ha kérdéseidre olyan válaszokat kapnál, hogy szar vagy, old meg magad stb. Nem muszáj bunkónak lenni. Ettől még nem leszel több, csak kevesebb.
17/17 A kérdező kommentje:
Bocs de én nem a te válaszodat fikázom, hanem a Linuxot. Kipróbáltam, nem tetszett. Mindig befagy, lassú, stb...
Figyelj szerintem inkább te rakj fel XP-t. (Igen most nyugodtan mond hogy az mennyire szar, nem érdekel. Ha meg a Linux felrakásán kívül is tudsz valami megoldást, akkor írd le. Ha nem, akkor meg el lehet menni a faszba. Köszönöm. :)
2012. máj. 3. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!