Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A merevlemezemen folyamatosan...

A merevlemezemen folyamatosan csökken a hely, néha 36,8 aztán lemegy 34-2 re. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Windows XP-m van.

2012. ápr. 30. 20:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem, már ott is néztem. Szerintem hardver-probléma van...
2012. máj. 2. 18:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Kizárt. Semmi köze hozzá. Ha hallgatnál rám, letörölnéd az xp -t, és felraknál egy igazi op. rendszert. Pl. Ubuntu, Linux mint...
2012. máj. 2. 20:25
 13/17 A kérdező kommentje:
Igazi? Hahaha ne szórakoztass már lol. Ubuntu, Linux egy szar! Senki nem használja azt lol. Inkább te rakj fel egy normálisat, WinXp, Win7.
2012. máj. 2. 21:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Mégis mi bajod van a linuxal? Vagy csak hallottad a szomszéd gyerektől, aki meg egy haverjától, aki olvasta a gyakorikérdéseken egy hozzá nem értő válaszát? Gondolom éledben nem használtál linuxot. Vagy ha mégis, meddig 2 percig? Mert egyből törölted mert nem windows?
2012. máj. 3. 17:09
 15/17 A kérdező kommentje:
Jó. Szerintem az Linux szar. Ha szerinted jó akkor legyen. Nem érdekel. Másrészt meg most a HDD-m megjavításáról van szó. Ne OFF-olj.
2012. máj. 3. 18:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a felfogásod a szar. Én csak a kérdésedre válaszoltam. De ahelyett, hogy azt írtad volna hogy pl. bocs, de a windowsnál szeretnék maradni, te inkább le szarozod a válaszomat. Gondolom te sem örülnél annak, ha kérdéseidre olyan válaszokat kapnál, hogy szar vagy, old meg magad stb. Nem muszáj bunkónak lenni. Ettől még nem leszel több, csak kevesebb.
2012. máj. 3. 19:29
 17/17 A kérdező kommentje:

Bocs de én nem a te válaszodat fikázom, hanem a Linuxot. Kipróbáltam, nem tetszett. Mindig befagy, lassú, stb...

Figyelj szerintem inkább te rakj fel XP-t. (Igen most nyugodtan mond hogy az mennyire szar, nem érdekel. Ha meg a Linux felrakásán kívül is tudsz valami megoldást, akkor írd le. Ha nem, akkor meg el lehet menni a faszba. Köszönöm. :)

2012. máj. 3. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!