Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik processzort válasszam?...

Banbalazs96 kérdése:

Melyik processzort válasszam? Indokokat is várnék. AMD FX 6100 vagy Intel core i5-2320

Figyelt kérdés
2012. ápr. 30. 13:41
 1/9 A kérdező kommentje:
Ha tudtok írnátok hozzá egy-egy alaplapot is?
2012. ápr. 30. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

ha van egy kis angoltudásod.

2012. ápr. 30. 14:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan árban venném őket és jó lenne ha mai játékok mennének rajta. A géphez még nincsen semmilyen alkatrész.
2012. ápr. 30. 14:58
 4/9 Panda Péter ***** válasza:

azonos áron az i5 jobb vétel.

lapnak meg: ha nem akarsz később tuningolni és/vagy ivy bridge procit venni, akkor akármilyen, az igényeidnek megfelelően felszerelt h61=h67 lap jó lesz.

egyébként z77.

2012. ápr. 30. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:

i5 2320 szerintem!!

Mert van eladó!!!!:-)))))))))))))))))))

2012. ápr. 30. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
De komolyan i5 2320 olcsóbb ugyan azt tudj és még vga chip is van benne!!! De mivel két különböző felépítésű CPU inkább nem hasonlitgatnám!!! Jó mindegyik !!!
2012. ápr. 30. 17:17
 7/9 anonim ***** válasza:

"i5 2320 olcsóbb ugyan azt tudj és még vga chip is van benne"

VGA chip?

Amúgy ahogy írták azonos áron az i5 jobb vétel.

2012. máj. 1. 08:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Legalább baromságokat ne írjatok neki! Kedves kérdező , az amd fx6100 jobb azt válaszd ólcsobb is az fx 6100 az 6 magos , az intel core i5 2320 pedig 4 magos , az amd fx6100 nek a cache memóriája 8mb L3 gyorsítóval az intel core i5 nek pedig 6mb L2 gyorsítóval, tehát az fx 6100 el mindenképp jól jársz, persze vannak jóval erősebb i5 ös procik is, na de annak nem ez az árkategóriája! Azért is ne írjatok neki baromságokat mert a +2 mag rengeteget jelenthet ha pl gyengébb vga ja van ! Meg + majdnem 10 ezer forintot nyersz az amd vételével, amiből már akár 4giga ramot is tudsz venni ! Drágább is és nem azonos teljesítményű ! Baromságokra ne bíztassátok!
2015. jan. 14. 05:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Azon meg röhögtem, de egyben megbotránkoztam, hogy az egyik azt írta hogy az i5 2320 olcsóbb, hogy fenébe lenne olcsóbb?! mikor az i5 35 ezer ft az amd fx 6100 meg 25 ezer nézzen már az illető kicsit utána , és kutassa már fel hogy melyik az olcsóbb. Komolyan néha sírni tudnék a hozzá nem értőktől! ( tudom majd most jönnek a vélemények hogy amd fan vagyok, meg hogy szarabb az amd)Ezt megcáfolnám úgyanis nincs semmi baj az amd procikkal én már 1,5 éve egy 4 magos amd vel nyomom a játékokat, és nincs az a játék ami megfogná +jó hűtő is van tehát így nem is melegszik! Kedves kérdező ha én a 4 magos amd vel mai napig kitűnően elvagyok, akkor neked az fx 6100 a 6 maggal száguldás lesz, de a hűtéséről ne feledkezz meg tehát ne a gyárival használd! ha még így is belefeccolsz +6 ezret hogy jó hűtése legyen, még így is nyersz rajta 4 ezer forintot!
2015. jan. 14. 05:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!