Melyik az erősebb? HD 6850 vs GTX 470? Miért?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 12:49
11/28 anonim válasza:
Hát akkor gratulálok azoknak az eszeseknek.
Végül is nem rossz, de a CPU halott foglalatba illeszkedik, LGA1155-ből azonos áron erősebbet kapsz stb...
12/28 A kérdező kommentje:
Meg hát ajánlott hozzá egy Cogeden 500W-s tápot, bár ha jól hallottam(nem biztos hogy erről mondták), de nem a legjobb fajta. Aki ajánlotta azt mondta jó fajta, mert neki nem volt panasza rá.
2012. ápr. 29. 14:46
13/28 anonim válasza:
Jó fajta-e? Egy gépre veszélyes hulladék. Jó esetben nem öl meg semmit, de van rá bőven ellen példa.
Hát mit ne mondjak aki ezeket ajánlotta nincs mindennel tisztába. Szvsz máskor ne hagyatkozz rá. Ja és ha még nincs meg a táp sürgősen ne vedd meg8ha meg van belátható időn belül cseréld).
14/28 A kérdező kommentje:
Már megrendeltem mindent. És nem lesz pénzem jó ideig erre költeni sajna. De nem lesz jó vele vagy mi, miért rossz?
2012. ápr. 29. 14:53
15/28 anonim válasza:
Nem rendelkeznek alapvető védelmekkel. Ezeknél sokkal több a hiba arány mint minőségi társaikénál, és amikor elszállnak esetlegesen, akár valamilyen hardverelemet is vihetnek magukkal.
16/28 A kérdező kommentje:
Fasza... Akkor most mi a szart csináljak?:/
2012. ápr. 29. 14:58
17/28 anonim válasza:
Úristen, gratulálok annak az eszes idiótának... -.-" Codegen, táp, halott foglalat, szar VGA... máskor inkább kérdezz minket, a táp meg veszélyes a gépre nézve. Lehet, hogy amikor bekapcsolod a gépet már dobhatod ki a kukába, mert leég az egész, és a gépedet is a sírba küldi.
18/28 anonim válasza:
Hát figyelj ez nem tuti.
Van akinek ezek a noname szarok több évig is jók, van olyan eset is hogy napokig se húzzák.
19/28 anonim válasza:
Én tapasztalatból írtam (sajnos)...
20/28 A kérdező kommentje:
Na akkor ez FAIL... :/ Hát istenem, honnan tudtam volna, hogy rosszat mond? Elvileg ért hozzá, azért kérdeztem, mert én nem vágom a dolgokat.
2012. ápr. 29. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!